Βρεφικό Κατάστημα – Βρεφικά Είδη – Είδη Μπεμπέ – beberose.gr

Σας καλωσοριζουμε στο beberose.gr!

Στο κατάστημα μας beberose μπορείτε να βρείτε άριστης ποιότητας&κατασκευής δοκιμασμένα προϊόντα για το μωρό και το παιδί σας σε πολύ οικονομικές αλλά & προσιτές τιμές για εσάς!

Δημιουργήθηκε με πολύ κόπο απο εμάς,ειδικά για εσάς και το μωράκι σας.

Στο βρεφικό κατάστημα μας σας δίνουμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας online οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας που εσείς επιθυμείτε, εύκολα και γρήγορα με ένα κλίκ απο το σπίτι σας.
Επίσης έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε τον εκθεσιακό μας χώρο, ώστε να μπορέσετε να δείτε απο κοντά όλα τα προϊόντα τα οποία σας ενδιαφέρουν.
Tο προσωπικό του Beberose θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει & να συμβουλέψει σχετικα με προτάσεις & πιθανές απορίες που έχετε ώστε να κάνετε την σωστή επιλογή στα βρεφικά προϊόντα που χρειάζεστε.

Μπορειτε να μας καλέσετε τηλεφωνικά στο 2311-111-590 η 2521-10-5276 καθημερινές 9:00-15:00 & Σαββατο 9:00-14:00 για την επίλυση πιθανής απορίας η τεχνικής υποστήριξη σχετικά με τα προϊόντα μας.
Με αυτόν τον τρόπο έχουμε μια απόλυτα ολοκληρωμένη και καλύτερη εξυπηρέτηση προς εσάς.

Βρεφικά Είδη – Είδη Βρεφοανάπτυξης

Τα βρεφικά προϊόντα μας είναι άρτια επιλεγμένα απο το εξειδικευμένο προσωπικό μας ένα προς ένα.
Ξεχωρίζοντας για την ποιότητα αλλά και την φινέτσα, είμαστε εδώ με μια ολοκληρωμένη γκάμα πρώτων αναγκών σε απίστευτα προσιτές τιμές για κάθε ανάγκη.
Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη διαμονή στο κατάστημα μας!
Φιλικά,
Η ομάδα του beberose.gr

Αγαμέμνονος 11 – ΔΡΑΜΑ 66132

2311 111 590, 2521 105 276  info@beberose.gr

https://www.beberose.gr/